Pagini

miercuri, 19 mai 2010

Eu ce ma fac cand cresc mare?

Eu ce ma fac cand cresc mare?..aceasta este intrebarea care ne urmareste de-a lungul adolesecentei.Bineinteles ca toti visam la o viata luxurianta si multi servitori ;in realitate lucrurile nu stau chiar asa.Cat suntem mici abia asteptam sa scapam la banii nostrii pentru ca mama nu ne cumpara bomboane dar uitam un mic mare detaliu:facturile,chiria si multe alte lucruri indispensabile.
Dupa terminarea facultatii de-abia ne descurcam cu un salariu de mizerie[asa ca in Romania]si indiferent daca vrem sau nu,tot la banii parintilor stam..Din punctul meu de vedere poate e mai bine asa deorece ceea ce ma frapeaza este faptul ca persoanele foarte bogate au o viata foarte desfranta..nu stiu sa aprecieze faptul ca ei au acces la ceva la care nu toti au.
In momentul de fata nu stiu ce o sa fac cand o sa cresc mare.Tot ce stiu este ca imi plac limbile straine si ca ce urasc cel mai mult pe lumea acesta,este matematica.
Asadar,nu e bine sa te macini prea tare daca nu stii ce te vei face.Te poti hotari si in ultima zi a clasei a-12-a sau a facultatii.
Pupici la toata lomea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu